C9 programma

Een fitte start met het C9 programma!

Kunt u er beter uitzien en zich beter voelen na slechts 9 dagen? Wij introduceren deze 9-daagse kickstart met behulp van het FIT C9 programma. Het FIT C9 programma is bedoeld als reiniging/ detox, stimuleert het afvoeren van afvalstoffen en geeft uw verbranding een boost.

U weet misschien zelf hoe moeilijk het is om de eerste stap te zetten? Soms ontbreekt de motivatie om aan de slag te gaan of is discipline het probleem. Door de drukte van alledag schieten goede voornemens er bovendien al gauw bij in. Het FIT programma C9 helpt u in het opstartproces zodat het makkelijker wordt uw doel te behalen. Het wordt eenvoudiger om gewoontes te veranderen en uiteindelijk op het gewenste gewicht te blijven.

“Na 9 dagen was ik bijna 3 kilo kwijt, en vele centimeters in omvang, wat geweldig is binnen zo’n korte tijd. Ik heb mijn lichaam echt zien veranderen en vorm zien krijgen.” Ina

Hoe werkt het FIT C9 programma
Het totale C9 programma duurt negen dagen en is samengesteld op basis van de werkzame stoffen van de Aloë Vera plant. Stap voor stap gaat u aan de slag aan de hand van het voedingspakket, de dagplanner, tips en recepten. Voor u van start gaat, schrijft u in uw persoonlijke boekje op wat uw doelen zijn. Vervolgens hanteert u de dagplanner die u volledig door het programma leidt.

C9 Challenge voor leden van Amazone
Voor wie wat extra motivatie kan gebruiken kunt u gezamenlijk starten met andere leden van Amazone! Gezamenlijk starten we dan op zaterdag 24 september. Om de resultaten zichtbaar te maken krijgt u van ons een gratis voor- en na bodyscan (deze meet o.a. spier- en vetmassa, uw echte leeftijd en nog veel meer). Tijdens de C9 challenge motiveren we elkaar!

Introductie bijeenkomst 16 september
Voor iedereen die nieuwsgierig is en wil weten wat het FIT C9 programma precies inhoud, organiseren wij een gratis en vrijblijvende informatiebijeenkomst, iedereen is welkom (ook niet-leden)! Wij testen het programma momenteel zelf, zodat u tijdens deze bijeenkomst de ervaringen uit eerste hand kunt horen. Ook is er iemand van het C9 programma aanwezig om alle vragen te beantwoorden.  De bijeenkomst zal op vrijdag 16 september om 19:30 uur gehouden worden in de Blaercom te Blaricum.  Uiteraard kunt u het FIT C9 programma ook starten zonder de bijeenkomst bij te wonen.

Zelf aan de slag
U kunt het FIT C9 programma op elk gewenst moment zelf volgen. Of u nu wel of geen lid bent. Nog meer informatie C9 programma.

Bestel Direct

Direct bestellen
Klik op de “webshop” button hiernaast en bestel zelf uw FIT C9 box op de website van forever weightcare. U kunt hier ook nog andere producten vinden. Let op: klikt u op de webshop button hiernaast, kijk dan of u linksboven “Hester Koldeweij heet u van harte welkom” ziet staan, dan weet u zeker dat u via ons besteld.

Wilt u liever dat wij het voor u bestellen? Neem dan contact met ons op.

 

Bijeenkomst bij wonen of meedoen met de challenge? Laat het ons weten!

  Ik wil me graag aanmelden voor:

  de gratis informatiebijeenkomst 16 septemberde C9 Challenge

  Uw naam*

  Uw email*

  Uw telefoonnummer*

  Hebt u nog een vraag of opmerking?

  * Schrijf onderstaande letters/cijfers over in het vak. Dit is om spam te voorkomen.

  captcha