Ervaringen praktijk

De ervaring van Diny 
Ik had al maanden last van mijn nek en schouders. Als ik op de fiets zat kon ik niet eens achterom kijken. Ik heb ook wel emotionele problemen en een haat-liefde verhouding met eten. Ik ben ook een emotie-eter. Met de behandeling hebben we gekozen om eerst op mijn nek te concentreren. Na de behandeling ging het goed. Het was ongelofelijk maar het is weg! Ik had ook heel veel energie en een betere stoelgang. Hester had al verteld dat je ineens kunt merken dat je anders reageert op situaties. Ik merkte dat dingen waar ik altijd heel emotioneel mee omging nu rustiger en anders bekeek. Ik heb na de behandeling ook veel dromen gehad. Ik droomde over situaties waar ik als kind in zat en ook als volwassene, ik kon het nu door beide ogen zien. Dit heeft mij erg geholpen met dingen uit mijn verleden. Ik ben heel blij dat dit op mijn pad is gekomen. Na een behandeling heeft het al zoveel positiefs gebracht dus ik blijf het zeker gebruiken.

De ervaring van Vanessa
Terugkijkend op mijn behandelingen kan ik zeggen dat ik mij zowel tijdens als na de behandelingen erg goed ben gaan voelen. Met de DORN methode is mijn ruggengraat in balans gebracht en sindsdien gebleven. Door mijn hypermobiliteit had ik nogal eens verschuivingen die pijnklachten gaven. Door het beantwoorden van vragen en het maken van bewegingen werd duidelijk welke disbalans herstelt kon worden. Dit gaat allemaal rustig, gemoedelijk en zonder pijn of inspanning. Hester neemt de tijd en vertelt duidelijk waar iedere vraag of beweging toe dient.Toevalligerwijs kwam ook mijn pollenallergie aan bod. Met behulp van een druppeltjeskuur die specifiek op mij was uitgezocht, ben ik daar nu vanaf.
Ik kan niet anders zeggen dan dat deze methode en de combinatie van het in balans brengen van alle aspecten van je lijf echt heel nuttig is en een licht, energiek en hernieuwd gevoel geeft!

De ervaring van Doreen
Ik wilde je even laten weten dat het erg goed gaat. Het heeft even een paar weken geduurd. Langzaam aan begon mijn schouder in het begin steeds later op de dag te zeuren en nu is het denk ik al een maand helemaal over. Zo fijn! Dank je wel.