Ervaringen

De ervaring van Coby
Ik liep al jaren met rugklachten en ben nu een tijdje bezig met de pilateslessen, het bevalt me heel goed. De oefeningen worden goed uitgelegd en hester geeft extra aandacht aan de oefeningen waar ik goed moet opletten voor mijn rug. Dat vind ik heel prettig en merk dat ik sterker en leniger wordt en die rugpijn is echt al minder geworden.

De ervaring van Amber
Was weer een heerlijke aerial yoga les!!

De ervaring van Jane
Toen ik las Aerial yoga, in een hangmat dacht ik,  is niets voor mij. Toch een proefles genomen en ik was om. Niet meer de jongste en last van de onderrug hebbend deed ik oefening in de hangmat die ik niet voor mogelijk had gehouden. Door de tegendruk van hangmat gingen de oefeningen  mij makkelijk af. Heerlijk ontspannen de oefeningen afwerken en de laatste tien minuten lekker in je cocon kruipen en dan wegdromen. Een fantastische ervaring en zeker voor een ieder aan te bevelen.

De ervaring van Aletta
Al een aantal jaar volg ik de Pilateslessen in Blaricum. Heerlijk: inspannend, ontspannend, goede stevige spierversterkende oefeningen, met als resultaat behoud van een goede beweeglijkheid.
Ook paar maal kennis gemaakt met de Aerial Yoga. Leuk om te doen en weer eens iets heel anders! En …… de laatste fase van de les heerlijk ontspannen in de cocon van de “hangdoeken”! Een kadootje….

De ervaring van Joke
Gisteravond een introductie les gevolgd van Unnata Aerial Yoga, het is even anders,dan andere lessen, ik vond het zeker heel prettig daar ik tijdens en vlak erna de werking in m’n body voelde wat zeer prettig is. De ontspanning was top. En de volgende dag totaal geen last van spierpijn. Dus ben ik een zeer prettige ervaring rijker en blijft het niet bij deze ene X