Inschrijven 2023

Inschrijfformulier voor het seizoen 2023/2024

Amazone Body & Mind werkt per seizoen. Een seizoen loopt van september t/m juni. (wanneer en geen lessen zijn zoals tijdens (school)vakanties en feestdagen betaalt u dus ook niet). Een seizoen heeft ongeveer 15 lesweken in het stuk van september t/m december en 23 lesweken van januari t/m juni. Dit kan per jaar iets variëren. Op ons rooster kunt u precies zien op welke data er wel of geen lessen zijn. Bij instromen betaalt u op het moment dat u start tot het eind van het lopende lesblok. U kunt in dit formulier uw abonnement kiezen. Er zijn opties voor 1 of 2 keer per week (= onbeperkt sporten).

Later instromen: Indien u later in het lesblok instroomt, betaalt u de lessen vanaf het moment dat u start tot het einde van het lesblok.

Kosten: 
Leden ontvangen voorafgaand aan het seizoen een opgaaf van de kosten. Voor nieuwe leden en als u midden in het seizoen instroomt rekent de docent het bedrag voor u uit. Meer informatie over abonnementen vindt u hier.

Betaling:
U kunt het bedrag van de gehele lesperiode overmaken vóór aanvang van de eerste les op rekening IBAN NL 67 ABNA 04 66 485 158, BIC ABNANL2A t.n.v. Amazone Body & Mind o.v.v. uw achternaam. Ook kunt u contant betalen bij aanvang van de eerste les.

Hebt u een kleinere beurs en kunt u het bedrag niet in één keer betalen? Laat het ons weten dan kunnen we een oplossing zoeken. Bij betaling in delen geldt ook dat u zich inschrijft voor een gehele periode, uw betalingsverplichting blijft dus lopen voor de ingeschreven periode, ook als u lessen mist.

De met * aangegeven velden zijn verplicht.

  * Voornaam:

  * Achternaam:

  * Adres:

  * Postcode:

  * Woonplaats:

  * Telefoonnummer:

  * Uw email:

  Kies uw les. U kunt altijd nog wijzigen.

  Indien u 2x per week wilt komen, kunt u hier uw 2e les aangeven. U kunt altijd nog wijzigen.

  Geef aan welke sport u momenteel beoefend (of laat dit veld leeg als u momenteel geen sport beoefend)

  Hoe heeft u kennis genomen van Amazone Body & Mind?

  Indien u hierboven Anders heeft geselecteerd, kun dan aangeven hoe u van ons heeft vernomen?:

  Indien u een specifieke klacht en/of doelstelling heeft, dan vernemen wij dat graag:

  * Datum :

  * Plaats:

  * Akkoord met algemene voorwaarden:

  * Geef antwoord op de vraag. Dit is om spam te voorkomen.

  Belangrijk: Wanneer u lange tijd niet aan sport heeft gedaan, lichamelijke en/of medische klachten heeft, vraag uw arts dan om advies voordat u begint met sporten! Deelname is op eigen risico. Hier leest u meer over belangrijke contra-indicaties. Met het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van Amazone Body & Mind.

  Algemene lesinformatie.