Inschrijven live of online lessen

INSCHRIJVEN LESSEN IVM AVONDSLUITING SPORTACCOMMODATIES DOOR CORONA MAATREGELEN

Hier kunt u aangeven welke live of online les(sen) u wilt volgen. Heeft u al een abonnement bij Amazone Body & Mind, dan is deelname GRATIS. U krijgt voor iedere les apart een deelname link toegestuurd. Klikt u daarop, dan krijgt u toegang tot de betreffende online les.

Losse les ZOOM
Heeft u geen abonnement, maar wilt u graag deelnemen? Dan ontvangt u van ons een betaalverzoek via Tikkie voor € 10,– per les. Nadat wij uw betaling hebben ontvangen, krijgt u van ons de link doorgestuurd om deel te kunnen nemen.

Wanneer zijn de lessen?
Er wordt een ZOOM les gegeven op maandagavond 19:15 uur. De overige avondlessen worden vervangen door twee lessen op zaterdagochtend in de Blaercom. Hiervoor kunt u ook inschrijven.

Ik wil elke week meedoen, moet ik dan toch opnieuw inschrijven?
Wilt u elke week les volgen? Dan vragen wij toch om iedere week voor de les(sen) van uw keuze in te schrijven. Zo houden wij de lijst actueel en krijgt u voor elke les apart een deelname link. Dit i.v.m. de veiligheid van het programma.

Wat heeft u nodig?
– een smartphone, computer/tablet met (web)camera
– internetverbinding
– yogamat of iets zachts om op te liggen (tuinstoel kussen bijvoorbeeld)

Duur van de les
60 minuten

Rondom en tijdens de les
Voordat de les begint is er even de gelegenheid met elkaar te praten. Ook na de les is die mogelijkheid er. Tijdens de les zal alleen de microfoon van de docent aanstaan om zo onnodige achtergrondgeluiden te minimaliseren.

Advies ter voorbereiding
– kies een zo rustig mogelijke plek in huis. Maak ruimte om op het matje te kunnen liggen terwijl je het beeld van je smartphone of computer nog kunt zien (zet bijvoorbeeld je telefoon op een stoel tegen een stapeltje boeken. Of je laptop op een tafeltje met het scherm iets meer naar het matje gericht).
– zorg voor voldoende batterij
– informeer huisgenoten dat je een online les volgt zodat ze rekening met jou houden
– als je je hebt opgegeven, verwacht ik je ook in de les. Laat het me weten als je toch niet meedoet.

  Uw naam*

  Uw email*

  Uw 06-nummer*

  Welke (live online) les wilt u volgen?

  Indien u een tweede les in de week wilt volgen, kunt u deze hier selecteren

  Hebt u nog een vraag of opmerking?

  * Geef antwoord op de vraag. Dit is om spam te voorkomen.