Online lessen

Pilates en Yoga met de grote bal. Dit is een opname van de laatste les om thuis verder te kunnen oefenen. Let op voldoende ruimte rondom de mat en voldoende grip! Voorzichtig met bepaalde gevorderde oefeningen als u nog nooit eerder met de bal hebt geoefend.
Begin de dag goed! Deze serie helpt je te rekken en versterken in het hele lichaam. Er is extra aandacht voor het openen van de heup. In deze serie iets meer yoga dan pilates. Met afsluitend een meditatie
Recente online les met gewichtjes. Met extra balans oefeningen en armspieren.
Deze les stoel Pilates en Yoga is er voor de licht gevorderden en gevorderden. Hoewel alle oefeningen ook op de mat kunnen worden uitgevoerd of met aanpassing. De warming up en de stretch zijn wel voor alle niveaus, vooral ook voor diegenen die nu veel achter de computer werken! Veel plezier tijdens deze les.
Een opname van de live online les. Rol lekker je matje uit en doe mee! Mocht je gewichtjes hebben (of 2 flesjes water als alternatief), dan kun je die in de buurt zetten voor de armspieren later in de les.
Nog een opname van een live online les. Herhaal de oefeningen nog eens of doe mee wanneer het jou uitkomt. Speciaal met aandacht voor nek en schouders.
Video van de online les van vorige week. Voor iedereen die het nog een keer wil doen, of als je de live lessen niet kunt volgen. Komende week komt er een nieuwe video online, het geluid zal dan beter zijn.
Meditatie bij de zee. Voor een betere ademhaling en ontspanning.
Video gemaakt naar aanleiding van een vraag of ik wat oefeningen had voor het SI gewricht. Deze video geeft zowel wat oefeningen voor het ‘losmaken’ als voor het verstevigen.
Pilates & Yoga oefeningen op de stoel. Voor elke dag en voor iedereen! Ideaal voor tussendoor tijdens het thuiswerken.
Met behulp van deze video kunt u thuis aan de slag met Pilates & Yoga. Deze oefenserie is geschikt voor semi-gevorderden en gevorderden. De groepslessen in onze studio zijn geschikt voor alle niveaus, omdat er dan meer tijd is voor uitleg van de oefeningen en persoonlijke aanwijzingen. Wij wensen u veel plezier met deze oefenserie!
Doe mee met deze fijne les van ongeveer 30 minuten.
Nog een half uur met weer andere oefeningen! ca. 30 minuten.
Een half uurtje bewegen. Met verstevigende oefeningen!
Ongeveer 20 minuten. Train armspieren met gewichtjes!
Deze video geeft een beeld van de oefeningen in een Aerial Yoga les. Van harte welkom voor een proefles!