Over Amazone

Amazone Body & Mind
De naam Amazone is gekozen met in gedachten het Amazone regenwoud. Het Amazone gebied zit vol leven en geeft ons zuurstof. Veel mensen zijn het contact met de natuur kwijt, met de cycli van het leven, met de energie. Amazone Body & Mind geeft u die balans weer terug.

Onze missie is om u te begeleiden lichaam en geest in balans te brengen door sport en ontspanning te combineren en zo bij te dragen aan een gezonde levensstijl. Onze kracht spreekt uit voldoende persoonlijke aandacht en goede uitleg van de oefeningen. Leuke, afwisselende lessen maken dat u bewust kunt bewegen; weten waarom u iets doet en welke effecten u mag verwachten. U werkt immers aan uw lichaam, met specifieke wensen en/of klachten.

Even voorstellenHester Koldeweij
Mijn naam is Hester Koldeweij en ik ben oprichter van Amazone Body & Mind. Ik ben tien jaar werkzaam geweest op het gebied van public relations en communicatie en later als Eventmanager. Naast mijn baan heb ik altijd een passie gehad voor sport en beweging, fysiologie, biologie en voeding. Ik heb vele jaren met plezier klassiek ballet gedaan en diverse andere sporten, cursussen en workshops op dat gebied gevolgd. In het begin verzorgde ik een aantal lessen naast mijn werk, maar heb toen de knoop doorgehakt en mijn baan opgezegd. Dat was best spannend, maar het is echte vrijheid om je hart te volgen en je volledig op je passies en je klanten te kunnen richten.

Amazone Body & Mind is ontstaan omdat ik de holistische (de mens als geheel bekijken, d.w.z. fysiek, mentaal en spiritueel) benadering miste op de sportscholen. Met Amazone Body & Mind heb ik het plezier van het persoonlijke contact met mijn klanten, werk je samen aan een gezond en fit lichaam en niet te vergeten, mentale veerkracht en helderheid. Een mooi compliment dat ik van een klant kreeg was: ‘Dit is echt een investering in mijn oude dag, heerlijk!’

Ik ben gediplomeerd Pilates, Unnata® Aerial Yoga, Body & Mind en (kinder)Yoga docent. Daarnaast werk ik als voedingscoach en ben ik opgeleid voor Touch for Health-Kinesiologie en Dorn Therapie. Met plezier houd ik de trends en ontwikkelingen op het gebied van bewegen en gezondheid in de gaten en zorg dat ik up to date ben, daardoor stopt het leren en opleiden nooit. Alle opgedane kennis en ervaring is er om met u te delen!

Ik stel mij graag persoonlijk aan u voor tijdens een proefles!