Pilates & Yoga

Klassieke stijlen in een moderne uitvoering

Onze Pilates en Yoga combinatieles staat al jaren op nummer één. Wij besteden veel tijd en aandacht aan de samenstelling van onze lessen. Zo krijgt u iedere vijf weken een nieuwe les met verrassende en uitdagende oefeningen. Wij vinden het belangrijk dat werken aan sterkere spieren en figuurverbetering vooral leuk is voor u. Niet voor niets dat onze klanten vaak al jaren met plezier bij ons deze les volgen.

Wat kan Pilates en Yoga voor u doen

  • helpt bij rug- en schouderklachten
  • geeft u sterke buik- en rugspieren
  • verbetert uw houding
  • verbetert uw balans en coördinatie
  • maakt u sterk en flexibel
  • helpt om beter te ontspannen (goed tegen stress)
  • geeft nieuwe energie
  • geeft een slank figuur en werkt op Buik-Billen-Benen

Door deze les zal uw houding  zichtbaar verbeteren!
Pilates en Yoga helpt bij het vinden van de juiste balans tussen uitdagen en ontspannen. Het hele lichaam komt aan bod, met de nadruk op rug- en buik spieren.  Met de verstevigende oefeningen voor bil-, been- en armspieren ziet u uw lichaam sterker en slanker worden. Aan de ademhaling wordt speciale aandacht gegeven tijdens de les. Een bewuste ademhaling zorgt dat u geconcentreerd bent op het vloeiend uitvoeren van de oefeningen en de drukte van de dag even vergeet. Er wordt afgesloten met een rustgevende eindontspanning/meditatie. Met Pilates en Yoga transformeert u uw lichaam en krijgt u nieuwe energie.

Pilates is een honderd jaar oude trainingsmethode, ontwikkeld door Joseph Hubertus Pilates. De Pilatesmethode wordt door de meeste fysiotherapeuten ondersteund. Pilates verhoogt uw lichaamsbewustzijn, lenigheid, kracht en spiertonus. De veranderingen zijn aanzienlijk: een verbeterde lichaamshouding, toegenomen lichaamskracht, meer energie, algehele fitheid en een platte buik… Uitgebreide informatie over de Pilates Methode.

Yoga is een psychologische, fysiologische en spirituele methode die sinds duizenden jaren een wezenlijk deel uitmaakt van de Indiase cultuur. De oude yogi’s ontwikkelden dit systeem als een middel om in harmonie met zichzelf en hun omgeving te komen. De yogaoefeningen in de les hebben een gunstig effect op het zenuwstelsel, de klieren en andere belangrijke organen.

Voor wie is deze les geschiktdreamstime_xs_27832685
Pilates en Yoga geeft voor iedereen een pittige, uitdagende maar verantwoorde workout doordat de oefeningen op elk niveau kunnen worden uitgevoerd, van beginner tot gevorderde, man of vrouw.

Abonnement, rooster en lesinformatie
Kijk onder lesinformatie voor meer praktische informatie.

Direct inschrijven

Proefles