Praktijk/ Behandelingen

Natuurlijk beter worden!

U bent van harte welkom in mijn praktijk. Ik geef behandelingen voor een optimale gezondheid. Door mijn werk voor Amazone Body & Mind ontmoet ik veel mensen met uiteenlopende klachten. Het valt mij op dat veel mensen al heel lang met deze, vaak erg pijnlijke, klachten rondlopen.

Naast de fysieke oefeningen van Pilates en Yoga, die uitstekend helpen bij het sterker en soepeler maken van het lichaam en een slechte houding corrigeren, ben ik mij gaan verdiepen in behandelmethoden die veilig, effectief, breed én specifiek werken. Op deze manier kan ik mijn klanten nog diepgaander ondersteunen in een optimale gezondheid. Ik werk met, en ben opgeleid voor, twee methoden: Touch for Health Kinesiologie en de Dorn Therapie. Beide therapieën kunnen worden ondersteund met  homeopathie (zoals Flowerplexen).

Mijn behandelingen kenmerken zich doordat er op 4 gebieden naar uw klachten gekeken wordt: fysiek, emotioneel, structureel/chemische balans en energetisch. Daarna wordt u ook op deze 4 gebieden behandeld c.q. ondersteund. Op deze manier kunt u vollediger en sneller herstellen van uw klachten. Het zelfhelend vermogen van uw lichaam wordt hersteld. U wordt actief bij de behandeling betrokken, zodat u weet wat er gebeurt en meer informatie krijgt over uw lichaam. Samen werken we aan een gezond lichaam en gebalanceerd leven. Ik creëer graag een ruimte waarin u veilig bent met uw verhaal en uw klachten. Zo wordt iedere behandeling op uw unieke situatie aangepast. Iedereen is welkom voor een behandeling, klanten van Amazone maar ook als u een losse behandeling wenst.

Praktijk te Bussum

Hieronder leest u meer over de behandelingen en het maken van een afspraak.

 

Meer info: Touch for Health Kinesiologie
Meer info: Dorn Therapie
Afspraak maken
Ervaringen van klanten