Aerial Yoga (hangmat yoga)

Yoga op een unieke wijze!

Bij Unnata® Aerial Yoga, ook wel hangmatyoga, maakt u gebruik van een hangmat/ stoffen trapeze. Het is een combinatie van aerial silks en yoga, waarbij de hangmat op heuphoogte hangt. Voor iedereen die nieuwsgierig is, helemaal geen óf juist al heel veel yoga ervaring heeft, is dit een uitdagende en vooral leuke les. Amazone Body & Mind heeft de Unnata® Aerial Yoga licentie uit Amerika als enige in Nederland.

Wat kan Unnata® Aerial Yoga voor u doen

  • op een veilige én uitdagende manier yoga beoefenen
  • diepe stretch en opening van het lichaam
  • minder belasting van de gewrichten dan bij yoga op de mat
  • sterker maken van de spieren zonder te veel druk op de wervelkolom
  • minder risico op blessures
  • verbetert uw vetverbranding
  • verbetering energiedoorstroming (chakra’s/ meridianen)
  • uitdagende yoga houdingen worden makkelijker
  • heerlijke eindontspanning in de hangmat!

nieuwe banner aerial yoga

Voor perfecte balans, ruimte en kracht.
De hangmat ondersteunt het lichaamsgewicht. Hierdoor ervaart u minder druk op gewrichten, terwijl uw lichaam alle ruimte krijgt om meer te openen en dieper in een houding te komen. Veel houdingen die op de mat moeilijk worden gevonden, zijn met behulp van de hangmat wel goed uit te voeren. Zo helpt het gebruik van de hangmat u om moeilijkere houdingen te oefenen. In iedere les worden oefeningen met de hangmat afgewisseld met oefeningen op de mat, zodat u goed het verschil in balans en belasting van het lichaam te kunt ervaren.

Maar denk niet dat hangmat yoga equivalent is aan ‘lekker rondhangen’, u zult echt voelen dat uw lichaam aan het werk is, met een verbetering van de spiertonus als gevolg. Werken met de hangmat creëert ruimte en lengte in de wervelkolom. Spanningen worden verlicht, gifstoffen worden effectiever afgevoerd en uw energie kan weer volop stromen.

Introductie video: deze video geeft u een indruk van een aantal oefeningen. Sommige zijn voor beginners en sommige zijn oefeningen voor meer gevorderden.

Voor wie is Unnata® Aerial Yoga
Zowel voor de ervaren Yogi als de absolute beginner is het een leuke en unieke les waar je lichamelijk en geestelijk profijt van zult hebben. Laat je vooral niet afschrikken door de hangmat! Voor de gevorderde yogabeoefenaars helpt de hangmat je om een stap verder te komen. Voor de beginner is het een veilige en aangename manier om kennis te maken met de yogahoudingen omdat je steun hebt aan de hangmat.

Abonnement, rooster en lesinformatie
Kijk onder lesinformatie voor meer praktische informatie

Direct inschrijven

Proefles